top of page

Podcast - Maren Engelschiøn

Ep. 47 Hvordan skrive bedre - med din skrivementor Maren Engelschiøn

De fleste skriver veldig mye. Hvor ofte leser vi korrektur på egne tekster og hva skal vi se etter? Hvordan kan vi løfte tekstene, e-postene og presentasjonene et par hakk med noen enkle tips? Journalist og forfatter, samt tidligere redaktør og sjefredaktør Maren Engelschiøn brenner for at vi alle skal bli litt flinkere til å skrive. Hun har startet din skrivementor som gir nettbasert hjelp så du kan oppgradere skriveferdighetene dine.


Sjekk ut @din_skrivementor på instagram og marenengelschion.no for mer informasjon.


Episoden kan du høre her eller der du liker å høre på podcast.


I episoden illustrerer Maren noen punkter ved hjelp av følgende tekst Alex har skrevet:


«Ta tiden til hjelp og inspirasjon»


FØR:


Dette gamle utsagnet har mye nyanser i seg. Det kanskje mest interessante er at når du ser for deg det å starte med noe, så kan det være fordi du ønsker deg noe. Og da kan man alltid si at man burde gjort noe tidligere, og hvis noe tar 20 år, hva er da vitsen med å begynne nå? Enn om 20 år da? Hva om du hadde begynt i dag?


ETTER:


Hva ligger i dette gamle utsagnet? Det kan bety at når du ønsker deg et ferdig resultat, for eksempel et fullvoksent tre, så kan du også si at du burde handlet tidligere. For hvis noe tar 20 år, hva er vitsen med å begynne nå? Men om 20 år, vil du da undre deg over hvorfor du ikke begynte i dag?Comments


bottom of page