Om Alexander Kristensen

Ektemann og far, opptatt av klima, hav-plast, likestilling, indre ro, god dialog, respekt, bærekraft, oppmerksomhet og motsetninger. Denne bloggen og podcasten er et forsøk på å lære mer, nyansere synspunkter, åpne for dialog og se om ikke jeg klarer å komme frem til noen grunnleggende prinsipper på tvers av alle felt jeg toucher innom.

 

Jobber med forretningsutvikling i tech.-bransjen, med fokus på fornybare løsninger. Utdannet med en Bachelor i Økonomi og Ledelse fra  BI i Oslo, og St. Gallen, Sveits. Bachelor i Ingeniør fra HIOA i Oslo og Griffith University, Australia, med spesialisering i medisinsk teknologi. Master i Elektroingeniør med spesialisering i El-kraft og optimalisering av fornybare energi-kilder fra University of Wollongong, Australia.

 

Før alt dette fullførte jeg min vernepliktige militærtjeneste på Rena Leir i Kamp Eskadronen, og var igjennom fallskjermjeger-opptaket. Utdannet RYT200H Yoga instruktør på HiYoga i Oslo. Jeg har konkurrert i frikjøring på ski i Freeride World Qualifier Tour i Skandinavia, de Europeiske alpene og New Zealand. Hobbyer inkluderer surfing (bølge, wind, kite), fridykking (uten jakt), toppturer (sommer og vinter), terrengløp (med barbeintsko), yoga, meditasjon, sykling, svømming...

 

Jeg leser ivrig populærvitenskapelige bøker om alt fra kvante-fysikk til mysteriet om bevissthet, selv-hjelp og historie. Ser dokumentarfilmer, diskuterer gledelig «alt med alle» og forsøker å endre synspunktene mine på bakgrunn av gode argumenter.

 

Noe mer du lurer på? Ta kontakt under.

Screenshot 2020-12-01 at 19.56.46.png
  • Facebook - svarte sirkelen
  • Spotify - svarte sirkelen
  • Instagram