top of page

Podcast - Hedvig Hjertaker🎧 Opplev inspirerende samtaler i hver episode av vår podkast! Denne gangen tar vi deg med på en utrolig reise med Hedvig Hjertaker, den yngste kvinnen noensinne til å gå til Sydpolen alene!


🌟 Men dette handler ikke bare om ekstrem eventyrlyst - det handler om å overvinne motgang og finne kraften i seg selv. Hedvigs utrolige prestasjon kommer ikke fra en bakgrunn av å alltid ha elsket tøffe turer, men fra tøffe kamper og sykdom i hennes tidlige voksenår.


💪 Ved å ta ett skritt av gangen og sette en fot foran den andre, oppdaget Hedvig en utrolig kraft i seg selv. Hun lærte seg å finne glede og mestring i å utfordre seg selv på turer som bare ble lengre og tøffere. Til slutt satte hun seg et mål som virket umulig - men som hun klarte å oppnå gjennom viljestyrke og utholdenhet.


🏞️ Bli med og lytt til Hedvigs fantastiske historie. Oppdag hvordan det er å gå alene gjennom utfordrende terreng, og viktigst av alt, hva vi kan lære av å ta en pause fra hverdagens kjas og mas for å være alene med våre egne tanker og refleksjoner i lengre perioder.


🔥 Dette er en podkastepisode du ikke vil gå glipp av! Trykk på play og bli inspirert til å finne din egen styrke og mot til å takle livets utfordringer, uansett hvor tøffe de måtte være. Episoden kan du høre her, eller der du liker å høre på podkast.


Comments


bottom of page